Křest CD „Kamarádům…“ – Nedvědice (3.5. 2003)

Toto byl jediný křest našeho prvního CD – „Kamarádům…“ , který jsme si organizovali a pořádali sami. Konal se v sobotu 3.5. 2003 v kulturním domě v Nedvědici. Křest jsme pojali tak, že jsme si pozvali několik kapel a jednotlivců, kteří vystoupili na minifestiválku, který vlastnímu křtu předcházel.

Zvadlo

Kromě účinkujících uvedených na zvadle vystoupili neplánovaně ještě kapela Letokruhy ze Slovenska a Lucka Faltýnková. Po minifestiválku jsme nastoupili my. Náš blok trval asi 1,5 hod. Odehráli jsme všech 14 písniček z CD + Boxera a Dneska tě čeká New York, které se na CD kvůli autorským právům nedostaly.

V první polovině našeho vystoupení se na pódiu vyloupl Cimbura (organizátor našeho křtu v Praze v Trojické, kde byl kmotrem Kapitán Kid) a předal nám překvapení – CD SAMI SOBĚ, na kterém je kompletní záznam z celého večera v Trojické. Ten špičkovej obal dělal Honza Mlha, který dělal i obaly na CD „Kamarádům…“. Tohle nebyla od tandemu Cimbura – Honza Mlha první taškařice – na křtu v Trojické nám předali CD kapely PRAVÁ KARTA „Falešňákům…“ – parádní fór

V druhé polovině našeho vystoupení proběhl křest. Naším přáním bylo, aby toto naše první CD pokřtily naše milovaný holky z FKFK (Fan Klub Falešné Karty). Holky si vymyslely taškařici – Každý z nás dostal bryndáček s vyšitou falešnou kartou a jménem a poté byl pocákán vodou jejich komplicem Pupíkem. Potom už bylo CD polito Curacaem – oblíbeným pitím fanklubaček a velitelka fanklubu Hlenka pronesla poselství.

Potom jsme v pohodlí vleže vyslechli novou hymnu FKFK

Celý program sledovalo okolo 150 spokojených diváků

Po křtu jsme dohráli naše vystoupení a pak už vypukl velký sejšn který trval nepřetržitě od soboty 23.00 do neděle 9.00. Tahle fotka je tak z 3.00.