Falešný lyže 2011 (11.-13. 2. 2011)

Po několika letech Falešných lyží pojatých jako drsný zimní vandr na lyžích se spaním pod širákem jsme se letos vrátili k modelu se stálou základnou. Tou se pro nás stala osvědčená hospoda v Hlučál v Pusté Rybné, kde v březnu hráváme trampské bály. Nutno poznamenat, že letošní Falešný lyže byly skutečně  „falešný“, protože nebylo ani zbla sněhu a tak jsme lyže nechali doma.

Zvadlo

Camrátko

Do hospody Hlučál jsme se začali sjíždět v pátek navečer.  Samozřejmě se hrálo, zpívalo, pilo a kecalo. Byli tady: Milda, Čára a Bára, Vráťa, Vlasťák a Lenka, Hej Tom, Fox, Irééénka, Páter a Dalík se Zdeňkou. 

Večer byl zpestřený oslavou 30. narozenin Hej Toma. Na fotce je předávání darů. Povšimněte si na stole originálního tekutého dortu se svíčkami.

Noc jsme strávili na sále. Ráno se k nám připojili ještě Hodnej Peťa a Špica a vyrazili jsme na velkej výšlap. Bylo ideální počasí a tak jsme si vesele vykračovali přes skály Rybenské perníčky, Zkamenělý zámek na zámeček Karlštejn (ne, to není překlep, tak se skutečně jmenuje – i my na Vysočině máme svůj Karlštejn)…

…pak přes Milovské perníčky, Čtyři palice až do hospůdky na Milovech, kde jsme svlažili ret a dali si něco na zub. Odtud pak přes Březiny zpátky do Pusté Rybné, kam jsme došli už za tmy.  

Po lehkém zvorkafení jsme se zase chopili kytar, kontrabasů a bendží a hrálo se.

 

Časem se přidali i místní a zábava se slušně rozproudila. Největší úspěch sklidil borec, kterej tancoval se závěsem a dokonce ho bylo možné i spatřit tančeje na stole.

Ráno proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů tradičních placek. Placku „O největšího norka“ si odvezl Hej Tom (že by to způsobily ty jeho narozeniny ?)…

… a placku „O největší brzdu“ dostal Milda, který jakožto vůdce sobotního vejšlapu drobně zakufroval.

Tím se uzavřela kapitola akce „Falešný lyže 2011″ a my jsme vyrazili do svých domovů. Další fotky jsou v galeriích u Mildy, Pátera a u Foxe na FB.