10. Výroční oheň T.O. Mufloni (11.-13.8. 2000)

K osadě T.O. Mufloni máme „citový vztah“. Vždyť právě na jejích potlaších se formovala Falešná karta.  Proto jsme nemohli chybět na jejich 10. výročním ohni. K Muflonům jsme se vypravili už v pátek na tradiční zpívanou v kiosku na Kosové u Moravských Budějovic. Pěkně jsme si zahráli do pozdních ranních hodin. 

 V sobotu přes den probíhaly vodní soutěže a vládla všeobecná pohodička (Švorcák, Milda a Drak).

Mufloni mají nádherný osadní flek ve starém lomu

Placky pro vítěze soutěží

Večerní slavnostní zapálení ohně bylo naplánovaný na 21.00 ale trošku se zpozdilo díky deštíku, kterej ale naštěstí po chvíli přešel a pak až do rána nekáplo.

Ve večerním programu jsme si zahráli i my

Také byla narychlo utvořena kapela Úchylgrass: Milda (Falešná karta), Bzuk (Jewelci), Švorcák (Stalaktit) a Mlaďas (Jewelci).

Ještě jedna fotka shora ze skály

Na fleku jsme vydrželi hrát až do rána. Pak se téměř všechno osazenstvo přesunulo na kiosek k rybníku, kde se dál hrálo, pilo, blblo a koupalo. Kid dostal nápad, že bysme mohli vzít nástroje a vyjet hrát v loďce na rybník – to byla ovšem výzva.

Hrálo se furt dál, celej den až do večera. Ti, co vydrželi nejdýl (Milda a Slůně), tak už večer nemohli u hraní stát ani sedět…tak si lehli (na fotce s nimi hraje ještě Apoštol).