2. Falešná voda – Ohře (28.7.-4.8. 2000)

Na tento rok jsme si naplánovali Ohři. Sestava byla letos hodně proměnlivá, protože někteří mohli jenom na víkend a někteří se k nám připojovali zase až v neděli. Vody nebylo zrovna hodně, ale proti Falešné vodě 1, kdy jsme šli lužnici, to byla pohoda.

Zvadlo

Camrátko

 Přehled vodáků a jejich úspěchů

Na Falešných vodách bývá obvykle „Rumovej den“ jen jeden. Letos byly ale kupodivu dva (sobota i neděle). „Rumové dny“ bývají obvykle klíčové pro získání následujících placek:

Cvakálek – placka za největší počet cvaknutí. Vyhráli: Iveta a Dalík (Dalibor Janda).

Placka pro největšího nealkoholika. Vyhrála: Kristýna (za celou vodu se ani na metr nepřiblížila k ničemu alkoholickému).

 Norek – placka pro největšího alkoholika. Vyhrál: Iveta (ale jen o vlásek před Lenkou)

Fotka z druhýho rumovýho dne, kdy jsme se zastavili v Karlových Varech v bufetu „U vodáka“, kde jsme to pořádně rozbalili.

Potkali jsme se tam s partou, kterou jsme potkali už na začátku v kempu v Lokti a která sebou vezla dva desetilitrový kanystry s rumem. „U vodáka jsme strávili asi 2 hodiny,  a po celou dobu se hrálo, zpívalo a tančilo.

Pak jsme vypluli, a po cestě na Hubertus (asi 6 km) se většina posádek cvakla (někteří i několikrát). Večer na Hubertusu byl klidný – všichni odpočívali.  Ráno jsme se nasnídali a vyrazili na další plavbu. 

Dalík a Íve

…a na závěr ještě jedna nadčasová fotka „Helenka jako správný kapitán obhlíží terén“