Trampská nota 2002 (10.-12.5.2002)

V tradičním květnovém termínu se v Padochově u Oslavan koná ryze trampský festival Trampská nota. Máme k němu velmi blízký vztah, protože ho pořádají naši kamarádi (T.O. Podkova, T.O. Borovina, T.O. Kobra a trampský časopis Oslavské boudy), protože jsme si na něm několikrát zahráli a dokonce někteří z nás rozhodovali i v porotě.

Trampská nota tradičně začíná v pátek na fleku u zadní skály, kde se hraje u ohně. V sobotu pak dopoledne začíná hymnou festivalu – písničkou „Pahorky“ festival, kde soutěží dueta a jednotlivci a kapely. Program zpestřují hosté. O vítězích rozhoduje jednak odborná porota a také probíhá divácké hlasování. Diváci také volí zlatého havrana a zlatou vránu – nejlepšího zpěváka a nejlepší zpěvačku.

Ze zvadla lze vyčíst, kdo na letošní trampské notě hrát…a taky je z něj vidět, že letos soutěžili Milda a Jim v soutěži duet.

Pro návštěvníky festivalu je každoročně připraven informační bulletin TRAPNO obsahující představení všech kapel, poroty a rozhovory.

Fotka ze zahajovacího ceremoniálu – hraní festivalové hymny „Pahorky“ a vytahování festivalové vlajky. Hrajeme společně s pořadateli a klukama ze skupin BÓINS a Rosa Coeli.

Milda a Jim při jejich soutěžním vystoupení

Milda a Jim měli tvrdou konkurenci, protože v soutěži jednotlivců a duet soutěžila i Helenka – prezidentka F.K.F.K

Helenka vyhrála v hlasování o nejlepší zpěvačku – zlatou vránu.

Po skončení soutěží bývá zapálen slavnostní oheň, kde jsou vyhlášeny výsledky. U ohně se pak hrává do rána. Společně s dalšími kamarády zapaluje Vlasťák.

Milda a Jim se nakonec umístili v diváckém hlasování i v hlasování odborné poroty na 2. místě za duem Voluta.