6.Vírský sumec a 13. Mikulášský trampský bál (8.12. 2007)

V roce 2007 se 6. Vírský sumec a 13. Mikulášský trampský bál T.O. Falešná karta konal dne 8. prosince na tradičním místě – V sále bývalého kina ve Víru nedaleko Bystřice nad Pernštejnem.

Zvadlo

Camrátka a vlaječky

6. VÍRSKÝ SUMEC

Vše začalo v 15.30 naším (Falešná karta) krátkým zahajovacím vystoupením.

…pak nastoupily BERUŠKY – nikdo nemohl uvěřit, že v této sestavě hrají tyto, jinak ostřílené muzikantky, teprve tři týdny.

Po BERUŠKÁCH začal na pódiu řádit Brněnský BANJO GANG. Kamil, Železňák a Švorcák – banjobas a dvě tenorová banja – to se musí slyšet.

Vírského sumce uzavřeli svými krásnými vícehlasy Pardubičtí Marien v čele s Víťou Troníčkem.

Po VÍRSKÉM SUMCI a menším úklidu sálu začal….

13. MIKULÁŠSKÝ TRAMPSKÝ BÁL

Bál začal v 19.30. My – FALEŠNÁ KARTA jsme si opět přizvali našeho dlouholetého kamaráda Martina „Švorcáka“ Škrobáka se sólovou kytarou. Dále si na bálu zahrály všechny kapely z VÍRSKÉHO SUMCE – tedy BERUŠKY, BANJO GANG i MARIEN a navíc ještě velké překvapení – kamarádi z kapely EPY DE MYE, kteří na náš bál vypravili až z druhého konce republiky, kde jim teprve v 15.30 hod končilo vystoupení.

Víte jak pijou a Falešňákovici andělé? Zásadně zahalenou do andělského hávu. (Lucka z Epy de mye).

V druhé části bálu se na pódiu utvořila nevídaná formace sestávající z Mildy a Vlasťáka z FALEŠNÉ KARTY, Lukáše, Honzy a Lucky z EPY DE MYE, Víti a Feďy z MARIENU a Ály z BERUŠEK. Disciplinovaný výkon této kapely byl čas od času narušován „Jablkem“ objednávaným převážně na popud Lucky, která byla ten večer jako utržená ze řetězu.

…taky proběhlo hned několik „vypečených“ soutěží.

V soutěži „o nejrychlejší přinesení pánských slipů“ všechny překvapil borec, kterej si svléknul slipy přímo na pódiu (je vidět vlevo pod stolem – právě je v nejlepším).

V průběhu večera se objevil na pódiu tajemný muž s hlasem Pepíka Laufra, s vlastním bodygárdem a s přezdívkou „VÍRSKÝ SAMEC“ a obeznámil všechny přítomné s šokujícím odhalením – totiž, že dvě bytosti, které přivedl v poutech – čert a anděl – jsou ve skutečnosti agenti shromažďující kompromitující informace na členy všech přítomných kapel……

…A SKUTEČNĚ – tady je důkazní materiál, který byl zmíněným agentům zabaven.

…na pódiu vše skončilo někdy kolem 3.00, pak se pokračovalo pod pódiem. Hrálo a zpívalo se až do nedělních dopoledních 11.00, kdy bylo nutné muzikanty, kvůli úklidu sálu, násilím rozprášit.

Další fotky najdete u Mildy a Lenky.