11. Mikulášský trampský bál a 4.Vírský sumec (10.12. 2005)

4. Vírský sumec a 11. Mikulášský trampský bál T.O. Falešná karta se konal v roce 2005 dne 10. prosince na tradičním místě – V sále bývalého kina ve Víru nedaleko Bystřice nad Pernštejnem.

Zde jsou vidět camrátka a vlaječky 4. Vírského sumce a 11. Mikulášského trampského bálu.

…a zvadlo…

4. VÍRSKÝ SUMEC

Na návštěvníky Vírského sumce letos čekal opravdu výkvět trampské muziky. Na pódiu se představilo hned několik držitelů Porty.

Jak je již na Vírském sumci tradicí, zahajovali jsme my (Falešná karta). Poté zahrál několik svých písniček Jim. Po něm nastoupil náš dlouholetý kamarád Radek „Tulda“ Tulis s kamarádem Josefem Šerdzikem. Zahráli společně několik Tuldových písniček. Tuldovu kytaru mistrně doprovázel Josef zčásti akordeonem a z části el. varhanami.

Po nich nastoupili mohykáni trampské muziky – už třicetiletá Chrudimská kapela Chrpa. Jsme rádi, že jsme jim mohli oplatit pozvání.

Po Chrpě se na pódiu objevilo další zajímavé uskupení – Pedro famili band (na fotce – měké i je v názvu záměrně), v čele s velkou osobností Brněnské trampské muziky Petrem „Pedro“ Šnévajsem. Kapelu doplňuje Pedrův syn Víťa a Kamil Mazálek, jejichž domovskou kapelou je T.E. Band. Pedro famili band zahrál jedinečným způsobem i několik Ryvolovek.

Večer uzavírala další trampská legenda – Brněnská Ozvěna. Vystoupení Ozvěny bylo zlatým hřebem 4. Vírského sumce.

Po VÍRSKÉM SUMCI a menším úklidu sálu začal…

11. MIKULÁŠSKÝ TRAMPSKÝ BÁL

Bál začal v 19.30. Kromě nás – Falešné karty…

…si na něm tradičně zahrály i některé kapely, které vystupovaly na odpoledním Vírském sumci – tentokrát to byly Chrpa s Ozvěnou.

V průběhu bálu došlo i na různé netradiční sestavy (Falešná Chrpová Ozvěnová Karta).

Pro zpestření jsme nachystali pro diváky několik soutěží. Tady je Robert – vítěz soutěže „Kdo nám nejrychleji přinese na pódium podprsenku, má placku“. Dostal placku a byl slavnostně dekorován přinesenou podprsenkou.

…i holky z Fan Klubu Falešné Karty se činily. Vyrobily krásné lampióny s našimy ksichty. Čas letí – FKFK už je 6. let.

…nechyběl ani svatý Mikuláš se svojí družinou. Kdo neřekl básničku, nedostal frťana.

…na pódiu vše skončilo ve 2.30, pak se pokračovalo pod pódiem. Hrálo se až do neděle, do 9.00.

…pak nastoupila úklidová četa a 11. Mikulášský trampský bál T.O. Faklešná karta byl u konce.