22. Falešná voda – Sázava (7.-11. 8. 2020)

Pro Falešnou vodu jsme letos zvolili, z důvodu dostupnosti pro dětskou sekci, opět Sázavu. Začínali jsme tam, kde jsme loni končili – V Sázavě, v kempu „Pod vrbou“ (tam, kde se nám v roce 2013 ženil Čára ). Byl dostatek vody a krásný počasí (když nepočítám těch pár bezvýznamných deštíků) a tak jsme si vodu náramně užili.

Zvadlo - Falešná voda 2020

Pátek:
Slezli jsme se v kempu „Pod vrbou“ a muzicírovali jsme až do 8:00 hod do rána.

Sobota:
Pár minut jsme se prospali a a už se zase hrálo, balilo, povídalo. Bylo krásné letní počasí. Pak jsme se dli na vodu a užívali pohodovou plavbu protkanou koupačkou, souloděním, zastávkami na pivečko. Dopluli jsme do kempu u hotelu Lávka u Chocerad.
Tam se večer zase muzicírovalo u ohýnku. Tentokrát jsme šli spát dřív, už okolo 3:00 hod.

Neděle:
Ráno už se zase hrálo na vobrácených lodích. Den byl jak ten předešlý přes kopírák. Fajn byla zastávka na Kormoránu. Dojeli jsme do Čerčan. Tam se muzicírovalo u ohýnku až do rána do 6:00 do rána.

Pondělí
Další den se počasí už trošku pohoršilo. Po cestě do Zbořeného Kostelce jsme přečkali na řece hustý déšť. Zříceninu Zbořený Kostelec jsme už navštívili bez deště. Dorazili jsme do kempu v Týnci nad Sázavou. Muzicírovalo se do 5:00.

Úterý:
Nakonec nás čekal nejkrásnější vodácký zážitek – úsek Týnec – Pikovice. Byla to paráda. Byl solidní stav vody. Po cestě nás zase zastihl deštík.
V pikovicích jsme předali placky. Největšího cvakálka vyhrála Liduška, Největšího Norka Molička.
….no a vyrazili jsme domů.

Fotky si můžete prohlídnout Mildy, Špicy a u Waununky