Živě v ČRo Olomouc (8.6. 2011)

Kapelám našeho typu se mockrát za život nenaskytne příležitost zahrát si naživo v rádiu. Falešné kartě se to zatím v minulosti poštěstilo 2x, v roce 2004 a bylo to na rádiu Proglas a v Countryrádiu……no a letos potřetí. S radostí jsme přijali pozvání Sandyho Noska k účinkování v pořadu „…Živě“  konaného ve středu 8.6. 2011 ve velkém studiu ČRo Olomouc. 

Plakát

Do rádia jsme dorazili pěkně s předstihem, aby byl dostatek času na na rozehrání a nazvučení. Po sedmé hodině se začalo pozvolna trousit obecenstvo, pro které jsme začali v 19.30  zatím nezávazně hrát.

Ve 20.00 se ve studiu rozsvítilo velké červené světlo, začala běžet znělka pořadu „…živě“, Sandy přivítal posluchače a my jsme spustili.

Mezi jednotlivými písničkami nám Sandy kladl různé méně i více záludné otázky. Na fotce se Milda zrovna snaží na jednu takovou otázku podat duchaplnou odpověď.

 Jak se nám naše vystoupení podařilo, můžete sami posoudit. ZDE je záznam celého pořadu.

Nasát atmosféru ve studiu můžete i na videu od kamarádky Kiki. 

V 21.00 hod zhaslo ve studiu velké červené světlo, my teď už jen pro diváky v sále dohráli písničku a přidali dva přídavky a bylo „po všem“… vlastně ještě nebylo – měli jsme chuť dál hrát, tak jsme se zbývajícími diváky sedli a hráli dál ještě asi třičtvrtě hodinky. Pak jsme ještě skočili se Sandym a dalšími kamarády do nedaleké hospůdky na pivko a vydali se na cestu domů….A teprve teď bylo „po všem“.   

Další fotky najdete ve fotogalerii u Mildy.