26. výroční oheň T.O. Falešná karta (24.-27. 9. 2021)

Trampský Pánbůh se nám revanšoval za ošklivé počasí na našem 25. ohni a nadělil nám tento rok od pátku až do pondělí překrásné babí léto.

2021_09_25 - Zvadlo - 26 Potlach FK
Průběh byl klasický:

Pátek:
V pátek jsme ještě něco popracovali na přípravách, abychom pak okolo sedmé večer vyrazili na „zpívanou“ na fotbalové hřiště. Tam se hrálo až do půl šesté do rána.

Sobota:
V sobotu dopoledne se kecalo, vařilo a zpívalo u malého ohně. Okolo 14:00 začaly Vlasťákovy vypečené soutěže pro chlapy, ženský i děti s názvy Falešnej vlajkovník, Falešná pošta, Falešná oslava a Falešná krychlička.
Pak se zase hrálo u malého ohně.
Okolo půl osmé došlo na zapálení ohně. Oheň zapalovali Sandy, Lilka Špricek a Bobr, kartu osvětlovaly Waununka a Megí.
Během oficiálního programu probíhala hudební soutěž, ve které soutěžili zvlášť jednotlivci a dueta (1 píseň) a kapely (3 a více členů…3 písně). Hudební soutěž hodnotila porota ve složení Pablo, Dick, Janka a Radek.
Hudební soutěž se střídala s vyhlašováním vítězů soutěží, děkováním našim pomocníkům, nejvzdálenějšímu, nejmladšímu a nejstaršímu účastníkovi atd.
Hudební soutěž vyhráli:
Jednotlivci a dueta: 1. Láďa Zítka, 2. Honza, 3. Tereza
Kapely: 1. Bar u Mařeny, 2. Kotva, 3. Jen tak
Okolo desáté skončila oficiální část, v báru se narazilo se pivečko a vytáhly se škvarky a začala neoficiální část, při které muzikanti hráli společně. Poslední muzikanti hráli beze spánku až do rána.

Neděle:
Asi v 10:30 došlo na slavnostní stažení vlajky za zvuku naší hymny Falešná karta, pouklízeli jsme lom a většina účatníků potlachu udjela ke svým domovům.

Pondělí:
Bylo bylo opravdu moc pěkné počasí a v úterý byl státní svátek, někteří z nás si vzali na pondělí dovču a večer jsme si ještě zazpívali v lomu u ohýnku.
Tento potlach se moc vydařil.

Fotoreportáž z celého víkendu je k vidění ve fotogalerii u Mildy.
Další fotky jsou k vidění u Vlastíka Franty, Plamienky a Plecha.