23. Falešná voda – Ohře (20.-24. 8. 2021)

V rámci 23. Falešné vody jsme vyrazili na Ohři. Jeli jsme z Chocovic do Lokte, poslední zbytky účastníků až do Karlových Varů.

2021_08_20 - Zvadlo_Falešná voda 2021

Pátek:
Sešli jsme se v pátek v kempu v Chocovicích a řádně jsme zamuzicírovali v místním „hangáru“. Někteří z nás vůbec nespali a zpívali až do rána.

Sobota:
Ráno bylo překrásně, slunečno. Po nezbytných náležitostech (zvorkafení, snídaně, šibování některých aut…) jsme sedli na vodu.
Pohodově jsme si spluli do Kynšperka s mezizastávkou v hospůdce v Nebanicích.
Večer jsme zabouřili a zamuzicírovali ve stánku v kempu v Kynšperku. Posladní znás odcházeli spát okolo 6:00.

Neděle:
Už v noci sprchlo a ráno bylo zataženo s radarovým výhledem na častý a vydatný déšť. A tak se taky stalo. Vyráželi sjme na vodu už za deště a pluli částečně v dešti a částečně bez něj. Odpoledne jsme si udělali zastávku na dlabanec a na pár písniček na Černém Mlýně. Chvíli po vyplutí z Černého mlýna začalo pršet a pak už pršelo skoro furt. Za deště jsme dopluli a postavili stany v Sokolově v kempu. V noci jsme hráli ve stánku. Poslední šli spát asi v 5:00 hod.

Pondělí:
Ráno jsme balili a vyráželi v dešti. To byl důvod, proč na vodu vyrazilo jen tvrdší jádro a část partyje vyrazila autem.
Déšť se opět střídal se zataženem. Od včerejška přibylo v řece vody. Po cestě se nám 2x cvakly tetičky Molička s Paní Vráťovou, což se hodilo, protože jsme potřebovali vítěze placky pro Největšího cvakálka.
Dorazili jsme v dešti do Lokte nad Ohří. Stánek byl zavřený a tak jsme ani nestavěli stany a spali ve stánku. Vyrazili jsme na prohlídku Lokte. Večer stánek nakonec otevřeli a parádně jsme si zahráli s partyjou mladých mediků. Poslední z nás šli spát asi ve 4:00.

Úterý:
Protože dopoledne odjížděli domů už i poslední z nás Falešňáků, provedli jsme slavnostní vyhlášení placek:
Největšího norka vyhrála Kakamila, Největšího cvaklálka Molička.
Poslední zbytek partyje, asi 5 lodí, vyrazilo do Karlových Varů.

Přestože nám počasí přálo jen první dva dny, i tak jsme si tuto Falešnou vodu náramně užili.
Fotky si můžete prohlídnout u Mildy, Darinky, Špicy a také můžete mrknout na video u Kakamily