Falešný lyže 2006 (13.-15. 1. 2006)

„Falešný lyže“ je sportovně-labužnicko-hudebně-recesistická akce, kterou pořádá Falešná karta již od roku 2000. Hlavní náplní této akce je lyžování, hraní a zpívání, konzumace vepřových pochoutek a dělání ptákovin.

Akce dlouhé roky probíhala na „mléně“ našich kamarádů Kabara a Mindy v Křižánkách. Letos jsme ale byli donuceni změnit místo konání a tak se Falešný lyže 2006 konali na jedné malé útulné chatce ve Fryšavě.

Zvadlo…

Camrátko…

Kdo se zůčastnil Falešných lyží 2005 ?

Milda, Vlasťák, Hodnej Peťa, Špica, Čochtan, Míša & Ivanka, Vítek & Majda, Lucka, Nela (co ji zná celý Brno) & Méďa, Robert , Pigáro & Inka, Irénka, Jitka & Jarda, Niki

Páteční večer se nesl, jak je na téhle akci zvykem, ve znamení sjíždění účastníků a zpěvu. V sobotu ráno po snídani (lépe řečeno těsně před obědem) se partija rozdělila na dvě frakce – těhotní a nelyžníci se vydali na procházku pěšmo, lyžníci se dostali do spárů Vlasťáka, který pro ně vymyslel 25-kilometrovou trasičku. Není divu že se vrátili až za tmy a někteří ve stavu strhanosti.

Část pěší frakce – uprostřed Ivanka (čeká dvojčata), vpravo Jitka (čeká jedočče) (vlevo Michal těhotný není).

Sobotní večer – kecací sekce…

Sobotní večer – hrací sekce…

V neděli dopoledne obvykle probíhají soutěže. Tentokrát se ale pro ně nenašel prostor, takže byla udělena jen placka pro největšího norka Falešných lyží 2006 – tu si odnesl Milda

 

V neděli jsme se, s vyzpívanými hlasivkami, s nacpanými bříšky a s bolavými svaly od lyžování, rozjeli do svých domovů.