10. výroční oheň T.O. Falešná karta na Mohelnickém dostavníku (27.9. 2005)

Pokládáme si za velkou čest, že jsme byli osloveni hlavním pořadatelem Mohelnického dostavníku „Aligátorem“ aby na 31. ročníku tohoto festivalu, v rámci tradičního táborového osadního ohně, proběhl 10. výroční oheň T.O. Falešná karta.

Do Mohelnice jsme dorazili už v pátek večer a měli jsme velikou chuť si zahrát. Po skončení programu na hlavní scéně jsme si našli místo na lavičkách a společně s několika muzikanty (tímto zdravíme tři Lenky) jsme si krásně, při medovině, zasejšnovali až do 5.00 do rána.

V sobotu přes den jsme si užívali atmosféry Mohelnického dostavníku a s přibývajícím časem jsme se začali starat o záležitosti spojené s večerním ohněm. 10. výroční oheň T.O. Falešná karta byl zapálen krátce po 21 hodině. Oheň jsme se snažili vést v muzikantském duchu, bez zbytečného povídání. Na ohni přislíbili účast velice zajímaví muzikanti….

….jako první přišel zahrát pár svých písniček Vojta „Kiďák“ Tomáško…

…několikrát v průběhu oficiálního programu, zahrála několik bloků písniček i naše kapela Falešná karta.

… dále přišly zahrát ještě kapely Berušky, Tuláci…

…a Marien (na fotce)

Po skončení oficiální části vypukl nádherný sejšn muzikantů, většinou z kapel, které se u ohně představili, ale i dalších muzikantů. Sejšn trval až do rána a budeme na něj všichni dlouho vzpomínat.

U 10. výročního ohně T.O. Falešná karta na Mohelnickém dostavníku 2005 panovala po celou dobu moc příjemná atmosféra a pevně věříme se všem účastníkům líbil tak, jako nám.