Jarní voda 2009 – Otava (7.-10. 5. 2009)

Protože nás loni jarní Otava, když jsme ji jeli ve stejný termín, nadchla, rozhodli jsme se ji letos zopakovat. Sešli jsme se ve čtvrtek večer v kempu v Radešově. Tam jsme si večer v kiosku pěkně zahráli a popili (Hodnej Peťa si tentokrát dokonce ani při močení nezlomil žebro, jako minule).

Naši flotilu tvořili: Milda, Weverka, Myšinka, Hodnej Peťa, Vlasťák, Lenka, Vráťa, Čára, Špica, Irééénka, HejTom, Bára, Fox, Marika, Eliška, Robert, Eva, Tom, Katka, Medvěd, Honza …a další

Vody bylo letos o trošku míň než loni, ale i tak to byla paráda. Počasí jak lusk. Jedna z odpočinkových zastávek (pitný režim!!) na nejkrásnějším úseku Radešov – Sušice:

Počasí nám přálo, takže jsme se mohli na Anníně na chvilku i s pivečkem natáhnout do trávy.

Nocovali jsme v kempu v Čepicích. Tam je krásná vesnická hospůdka, která si přímo říkala o to, abysme si v ní brnkli. Někteří – žíznivější – kteří navzdory blížící se bouřce vyrazili časně, to pořádně schytali. Asi dvousetmetrovej sprint v lijáku a s kytarou na zádech.

I druhý den bylo krásně. Jeli jsme úsek Čepice – Horažďovice. Část osazenstva navštívila hrad Rabí. Na fotce jedna z mnoha soulodí. V soulodi jsme sjeli dokonce i jeden jez.

V Horažďovicích jsme tábořili hned u jezu v tábořišti na zahradě velkého mlýna a na jezu se pořádně blblo.

…prvosjezd v pěti

U ohýnku v kempu se pak bezva hrálo.

…jeden z masitých jezů (Vráťa a Iréénka)…

…si vzal i skalp Hodnýho Peti.

Další fotky najdete u Lenky, Čáry a Roberta.